Slagtermester Jens Bertelsen fra Slagter Bertelsen i Holstebro giver her sine bedste råd til at stege den perfekte bøf på grillen.
Copy link address
Ninna Pirchert nipi@dagbladetholstebro.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Om det er bedst at grille på en gasgrill eller en kulgrill er et emne, som grill-entusiaster kan diskutere længe. - Det er en hel religion for nogle, men flere og flere vælger gasgrillen, fordi det er nemt og hurtigt. og så er det lettere at kontrollere temperaturen, forklarer slagtermester Jens Bertelsen, der her har fået sat skub i bladhusets gasgrill på den lille altan. Fotos: Morten Stricker -
Det er vigtigt at salte bøffen godt lige inden stegningen. Salt fremmer nemlig bøffens smag - men peberet skal vente til efter stegningen. -
Kødet får her et drys salt og peber. Og det er ikke kun kød, der kan grilles. Hele majs og peberfrugter er også velegnet til grill. Små, nye kartofler kan lige få et lille opkog, inden de marineres og sætte på spyd, og så kan de også lægges på grillen. -
Flanksteaken er et hit blandt Slagter Bertelsens kunder. Det færdigstegte kød må gerne være lidt rødt indeni, når det skæres i tynde, skrå skiver.