55-årige Jette laver rigeligt med tyk, brun sovs i varmestuens køkken, hvor hun laver mad til hjemløse, psykisk syge, misbrugere og ensomme. Og hun har ikke kun næsen nede i gryder og potter - hun giver sig også tid til at tage en snak over en kop kaffe med varmestuens brugere - og til at give et kram, når der er brug for det.
Copy link address
Ninna Pirchert nipi@dagbladetholstebro.dk
Annonce
- Den mad, vi serverer i varmestuen, skal være god og nærende. For frokosten er et hovedmåltid for mange, og det er ikke alle, der får noget at spise til aften, forklarer køkkenlederen, der her har gang i den brune sovs. Foto: Johan Gadegaard
Jette Albæk elsker sit job, hvor hun sammen med de andre fastansatte og frivillige i Kirkens Korshærs Varmestue gør voksne mennesker glade hver dag.
- Når alvorlig sygdom rammer, er det altid værst for omgivelserne, forklarer Jette om reaktionerne. når en livstruende sygdom banker på.
Jette Albæk elsker sit job, hvor hun sammen med de andre fastansatte og frivillige i Kirkens Korshærs Varmestue gør voksne mennesker glade hver dag.
- Når alvorlig sygdom rammer, er det altid værst for omgivelserne, forklarer Jette om reaktionerne. når en livstruende sygdom banker på.