Indehaver af Tvis Køkkencenter Holstebro, Chris Nielsen, ser tilbage på stor udvikling
Holstebro: Fokus på kunden og bred brancheerfaring. Sådan har det været for Chris Nielsen, som i sin lange karriere påtaget sig mange forskellige opgaver i køkkenbranchen. I dag er han sammen med Hans-Jørgen Kobberup indehaver af Tvis Køkkencenter Holstebro, og så kan han i denne måned fejre 40 års jubilæum.
Når Chris Nielsen tænker tilbage på sin tid i køkkenbranchen, står det klart, hvor stor udvikling branchen har været igennem. Fra helt smalle programmer med kun få forskellige muligheder til moderne løsninger, der kan tilpasses i både størrelse og udseende.
- Produktudviklingen har været helt fantastisk, og vi har i dag nogle produkter, der holder rigtig længe, fortæller Chris Nielsen i en pressemeddelelse om jubilæet fra Tvis Køkkener.
Høj kvalitet er vigtigt for køkkenmanden, der har oplevet den stigende konkurrence med flere og flere butikker, der også kan lave køkkener.
- Folk er altid kommet fra lokalområdet, men også fra resten af Jylland, for at få et Tvis køkken, fordi det er lokalt produceret og rigtig godt håndværk. Der kommer hele tiden nye køkkendesigns og funktioner, så det er ikke det samme at tegne et køkken i dag som for 40 år siden.
- Da jeg startede som elev, var en køkkentegning bare nogle streger på et millimeterpapir - kunderne havde svært ved at forstå perspektiverne. Så jeg lærte hurtigt at tegne tredimensionelt i hånden, fortæller Chris Nielsen.
Nu er mulighederne langt flere, når Chris Nielsen skal tegne et køkken til en kunde, og han er glad for den udvikling, der har været i branchen.
- Førhen var du nødt til at starte helt forfra, hvis der skulle laves ændringer på en tegning. Det var jo bare sådan, det var.
Chris Nielsen har prøvet meget i sin køkkenkarriere, og han er glad for i dag at stå bag disken og igen sælge Tvis køkkener til glade kunder.