45-årige Leif Wodstrup får fra den 1. april titel som bestyrer af Golfcaféen i Råsted, som han overtager efter Kirsten Nielsen.
Copy link address
Ninna Pirchert
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Den nyansatte bestyrer af køkkenet i golfklubben i Råsted, Leif Wodstrup, har selv for år tilbage været medlem af golfklubben i Råsted. Siden har han bare ikke haft tid til at spille golf, men nu håber han på at få lidt tid til at svinge sine golfkøller på banerne lige uden for køkkenvinduerne. Bemærk i øvrigt, at fotografen har skiftet bolden ud med et æg for at illustrere tilknytningen til køkkenet. Fotos: Johan Gadegaard -
- Det bliver fedt at få en forretning i en golfklub. I dag er golfsporten en alle-mands-sport, og det giver mulighed for at lave mad fra frikadeller til en fem retters menu, mener Leif Wodstrup, der her skænker en fadøl op i baren. -
Kokken Leif Wodstrup vil fortsætte den mad-linje, der findes i Golfcaféen i dag. - Der vil stadig være dagens ret, og der vil stadig være en burger. Måske vil jeg lave maden på en anden måde - med andre råvarer og andre krydderier, siger den nye kok. Som noget nyt har han planer om at give golfspillerne mulighed for at bestille en madpakke, der kan tages med ud på golfbanen. -
- Det bliver fedt at få en forretning i en golfklub. I dag er golfsporten en alle-mands-sport, og det giver mulighed for at lave mad fra frikadeller til en fem retters menu, mener Leif Wodstrup, der her skænker en fadøl op i baren. -
Kokken Leif Wodstrup vil fortsætte den mad-linje, der findes i Golfcaféen i dag. - Der vil stadig være dagens ret, og der vil stadig være en burger. Måske vil jeg lave maden på en anden måde - med andre råvarer og andre krydderier, siger den nye kok. Som noget nyt har han planer om at give golfspillerne mulighed for at bestille en madpakke, der kan tages med ud på golfbanen.