I konkurrencen om at blive kåret som Byens Bedste løb Kvickly af med priserne som Byens Bedste Dagligvarebutik og Byens Bedste Butik. Holstebro Onsdag har besøgt varehuset med en huskeseddel i hånden.
Copy link address
Ninna Pirchert nipi@dagbladetholstebro.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Sammen med sit personale havde Kvicklys bagermester Flemming Andersen travlt med at bage hveder op til store bededag. 40.000 hveder regnede bageriet med at runde. Fotos: Morten Stricker -
Det er sæson for bær, og her er Birgitte Jeppesen og hendes kollega, Benjamin Nielsen, i fuld gang med at flytte de små plastbakker fra kasserne over på grøntafdelingens hylder. -
Slagtermester Knud Fjordside er her i gang med at betjene en kunde ved disken, der blandt andet indeholde kød til grillen. -
Souschef Lasse Kristiansen er her i gang med at trimme hylderne i kolonialafdelingen - det vil sige, at han rykker varerne frem på hylden, så der ikke ser halvtomt ud. -
I delikatesseafdelingen er der mulig for at købe frisk, fersk fisk. Her har afdelingsleder René Jensen fået fat i et stykke laks, som der kan skæres et par gode laksebøffer ud af. -
- Personalet arbejder efter devisen "Ville du selv købe det?", fortæller varehuschef Martin Sandbjerg Nymand om den hårfine balance mellem at undgå madspild og på den anden side at have friske varer i butikken. -
Det er sæson for bær, og her er Birgitte Jeppesen og hendes kollega, Benjamin Nielsen, i fuld gang med at flytte de små plastbakker fra kasserne over på grøntafdelingens hylder. -
Slagtermester Knud Fjordside er her i gang med at betjene en kunde ved disken, der blandt andet indeholde kød til grillen. -
Souschef Lasse Kristiansen er her i gang med at trimme hylderne i kolonialafdelingen - det vil sige, at han rykker varerne frem på hylden, så der ikke ser halvtomt ud.